Servisne informacije

Servisne informacije


SERVISNE INFORMACIJE ZA 24. APRIL 2018. GODINE

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI

POLICIJSKA STANICA GRADIŠKA – Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa nisu zabilježena krivična djela, a javni red i mir narušen je u dva slučaja. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda, jedno lice zadobilo je lakše tjelesne povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

VATROGASNA JEDINICA – Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška nisu imali intervencija u poslednja 24 časa.

ODJEL PORODILIŠTA GRADIŠKE BOLNICE – Na odjelu porodilišta gradiške bolnice u protekla 24 časa rođene su dvije bebe, dječak i djevojčica.

SLUŽBA HITNE POMOĆI – U Službi hitne pomoći pregledano je 37 pacijenata. Dežurni su bili doktori Jelena Lakić Kovačević i Goran Borjanović.

Vodostaj rijeke Save u Gradišci, jutros u 7 časova je iznosio 452 centimetra.

 

SERVISNE INFORMACIJE

ELEKTRODISTRIBUCIJA GRADIŠKA – Zbog radova na dalekovodima, trafostanicama i niskonaponskoj mreži danas će dolaziti do kraćih prekida u isporuci električne energije na 20 kilovolotnim dalekovodima Topola-Topola i Topola-Gradiška i trafostanicama: Radića-2, Mašići Gaj, Grbavci-Lugarnica, Grbavci-Trešnjice, Obradovac-Lipovača i Romanovci-Lužani-1.

VODOVOD – Isporuka vode je redovna.

GRADSKA ČISTOĆA – Prikupljanje i odvoz smeća odvija se prema rasporedu.