Servisne informacije

Servisne informacije


SERVISNE INFORMACIJE ZA 19. FEBRUAR 2018. GODINE

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI

POLICIJSKA STANICA GRADIŠKA – Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa javni red i mir narušen je u jednom slučaju, počinjeno je jedno krivično djelo. Dogodile su se tri soabraćajne nezgode, jedno lice zadobilo je lake tjelesne povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

VATROGASNA JEDINICA – Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška imali su intervenciju juče u 18 časova i 43 minuta u Mačkovcu zbog požara na svinjcu.

ODJEL PORODILIŠTA GRADIŠKE BOLNICE – Na odjelu porodilišta gradiške bolnice u protekla 24 časa obavljena su dva poroda, rođeni su dječak i djevojčica.

SLUŽBA HITNE POMOĆI – U Službi hitne pomoći pregledano je 87 pacijenta. Dežurni su bili doktori Marijan Janković, Goran Borjanović i Jelena Lakić-Kovačević.

Vodostaj rijeke Save kod Gradiške, jutros u 7 časova iznosio je 334 centimetra.

SERVISNE INFORMACIJE

ELEKTRODISTRIBUCIJA GRADIŠKA – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače da će zbog radova na trafostanici 110/20 kilovolti Nova Topola, danas bez električne energije ostati: 20 kilovoltni dalekovod Laktaši od 9 do 11 časova, 20 kilovoltni dalekovod Matura od 11 do 13 i 20 kilovoltni dalekovod Topola Centar od 13 do 15 časova.

VODOVOD – Isporuka vode je uredna.

GRADSKA ČISTOĆA – Prikupljanje i odvoz smeća odvija se prema rasporedu.

TOPLANA – Snabdjevanje toplotnom energijom je uredno.